En blogg først og fremst om fotball

Hva sier du nå Beckenbauer?

Etter Tysklands imponerende start på VM langet den Tyske legenden Franz Beckenbauer ut mot England og flere andre nasjoner.

Hva sier han nå etter Tysklands tap mot Serbia? Tror han er rimelig stille og forbanne der han sitter i sin nyvaskede lederhosen.

Tror forresten England slår kraftig tilbake mot kritikerne i kveld. Og med David James tilbake i mål, tror jeg England vil fremstå som mye tryggere.
Relatert:  12345678910111213141516

2 kommentarer

1 Børge Albertsen { 06.18.10 at 18:06 }

Beckenbauer er en av tidenes beste spillere. Jeg har hatt den ære og den glede å se ham på tv siden jeg var barn på 60 tallet.
Men dette vm med de plastlekene som de blåser i og i dagens dommer avgjørelse , gjør dette til tidendes svakeste vm. Afrika med så mange folk og et nydelig kontinent hadde fortjent mye bedre . Trolig får aldri Afrika et vm igjen

2 Børge Albertsen { 06.18.10 at 18:23 }

Jeg har også hatt den glede å se bobby charlton , george best og flre i 5 aside soccer på jordal amfi. Jeg satt ved siden av Bobby charlton og som den motbydelige ungen jeg var ( til mitt forsvar var jeg bare 10-12 år gammel) plagde nesten livet av en av de mest historiske spillerene i England noen sinne.
Vidar Davidsen var også de som er en utrolig bra spiller og er en kjempeflott kar som jeg har fulgt siden dagene han spilte i Frigg,
Han var på U og A landslaget sammen med en slektning av meg Roger Albertsen og vi fikk en utrolig god kontakt. RIP Roger som døde av kreft i en alder av bare 46 år

Kommenter innlegget