En blogg først og fremst om fotball

Min England tropp til VM i Sør Afrika

Disse 30 mener jeg bør være med i Fabio Capello‘s innledende 30-mans tropp, som han kommer til å legge frem snart.

Keepere
David James, Rob Green, Joe Hart og Ben Foster.

Forsvar
Glen Johnson, Ledley King, John Terry, Michael Dawson, Rio Ferdinand, Gary Neville, Ashley Cole, Leighton Baines, Matthew Upson og Phil Jagielka.

Midtbane
Aaron Lennon, Tom Huddlestone, Gareth Barry, Michael Carrick, Frank Lampard, Joe Cole, Steven Gerrard, Ashley Young, James Milner, Shaun Wright-Phillips og Adam Johnson.

Spisser
Wayne Rooney, Peter Crouch, Emile Heskey, Jermain Defoe og Theo Walcott.

Troppen jeg har valgt ut er preget av mange Tottenham spiller. Men Spurs har gjort det utrolig skarpt denne sesongen og det er viktig at Capello tar med seg form-spillere til Sør Afrika.

Gary Neville er med for rutinen, noe som er viktig å ha i et lag. Wright-Phillips har spilt lite for City denne sesongen, men vi vet hvilke kvaliteter denne spilleren har. Michael Carrick har vært en katastrofe for United, men er også en spiller som kan bli sentral.

Det hadde vært spennende om Owen Hargreaves hadde rekt å fått spilt noen flere kamper denne sesongen, ettersom jeg tror han kunne vært en sentral brikke for the Three Lions.

Hva mener dere? Hvem burde/burde ikke vært med i denne troppen?

3 kommentarer

1 Mads { 05.09.10 at 01:30 }

Veldgo god liste, men hva gjør heskey og defoe, både abonglahor og bent har mer spilletid i år og passer bedre som makker til rooney. Du trenger ikke unskylde deg for å ha mange tottenham spillere i troppen, de satser i allefall britisk :)

2 Morten Hagen { 05.09.10 at 09:38 }

Neville er ikke bra nok lenger. Rett og slett. Han kan gjøre en god innsats mot middelmådige PL-lag, men ikke mot internasjonale toppspillere. Rutine er ikke nok her. Upson, Jagielka og King er altfor risky o samme tropp på bakgrunn av skadehistorien deres. En trening og alle kan være skadet. Dessverre. King burde det kanskje være plass til. Jeg mener Garu Cahill har vokst seg til en meget god stopper. Han burde få plass. Interessen fra storklubbene sier sitt. Jeg vil også ha med Carragher som en squadplayer. Innstilling, null skadehistorikk, masse rutine(fra PL, EL, CL, UEFA-CUP o.s.v) alltid hundre prosent innsats(selv om han ikke er på sitt aller, aller beste lenger). Merk at jeg ville hatt han som squadplayer, ikke selvskreven i førsteelleveren.

3 Morten Hagen { 05.09.10 at 09:41 }

Eh…. Fått meg mini-pc og er ikke verdens stødigste på touch. GarY Cahill, ikke Garu. I samme tropp, ikke O samme tropp… :-)

Kommenter innlegget