En blogg først og fremst om fotball

Topp og bunnstrid i the Championship!

For Bristol City handler det om overlevelse, mens både Brighton og Newcastle jakter seriemesterskapet. Påskegodteriet er med andre ord servert…

Bristol City vs QPR

Bristol City har skaffet seg en liten luke ned til nedrykksstreken. Det betyr likevel ikke at de kan ligge på latsiden når QPR kommer på besøk.

Fire poeng er alt som skiller Lee Johnsons gutter fra Wigan på 22. plass, men the Robins har vunnet tre av de fire seneste kampene. Statistikken inkluderer gevinster mot lag som Huddersfield og Wolves.

QPR går inn i oppgjøret med tre strake tap å vise til, selv om samtlige nederlag har vært av det knepne slaget mot gode lag. Ian Holloway & Co har imidlertid sikret seg ny Championship-kontrakt, og vertenes motivasjon kan vise seg avgjørende.

Bristol City er priset pent for seier med 1.95 i odds. Likeledes kan det være verdt å satse på at rødtrøyene vinner med ett måls margin til 3.70 i odds, ettersom QPRs siste tre kamper alle har endt med ettmålstap.

Wolves vs Brighton

Det var Brighton som påførte QPR sitt seneste tap. Ettersom Newcastle tapte for Sheffield Wednesday forrige helg, kunne the Seagulls gjeninnta tabelltopp i the Championship med fem kamper igjen av sesongen.

Newcastle har tøff motstand i vente fredag kveld, mens Brighton for alvor kan legge press på the Magpies hvis de øker ledelsen til fem poeng. Skal Så skje, må laget fra sørkysten ta full pott på Molineux.

Wolves er et annet lag som har trøblet, men som har gjort tilstrekkelig for å fortjene fortsatt Championship-spill. Paul Lamberts Wolves tapte for Bristol City forrige helg, men hadde vunnet de fem foregående.

Igjen må vi se på hvilket lag som har størst motivasjon. Når du tar i betraktning at Brighton leder divisjonen, er 2.27 i odds for borteseier en godbit.

Newcastle vs Leeds

Som allerede nevnt, kan Newcastle være presset allerede før de møter Leeds. Rafael Benitez’ menn har for så vidt laget ris til egen bak, ved kun å vinne to av de seks seneste kampene. Det betyr at de ikke har råd til å rote bort flere poeng.

Leeds har en tilsvarende statistikk som vertene de siste ukene (2-2-2), og trenger i likhet med hjemmelaget et godt resultat her. For Fulham på 7. plass halser kun fem poeng bak.

Til tilreisende fra Yorkshire går i det minste inn i kampen på St James’ Park etter å ha vunnet sist. 3-0 over Preston ble utfallet den gang, men Leeds har ikke vunnet på fremmed gress på tre forsøk. Newcastle kan meget vel profittere på hvittrøyenes svake borteform, men 1.68 i odds for H er snaut. Sats heller på en jevnspilt og målfattig affære. Under 2.5 scoringer betaler 1.80 ganger pengene tilbake.

0 kommentarer

Det er ingen kommentaren til dette innlegget...

Hvorfor fyller du ikke bare ut det enkle skjemaet under for å få ting i gang?

Kommenter innlegget